fbpx
– moments –

BLOG

történetek a fotós szemével

Jegyesfotózás | végtelen szerelem

Tiniként sokat álmodozunk arról, hogy majd egy napon megtaláljuk egymást az igazival, akivel egy életre egymás mellett maradunk. Betti és Laci jegyesfotózásán ennek az álomnak a megvalósulását éreztem. Mit is kívánhatna ennél többet egy fotós?!

A kamera keresőjén keresztül figyelve, minden apró mozdulat és pillantás mesél. Ahogy egymásra néztek, ahogy megérintették egymást és ahogy figyeltek egymásra, annyira őszinte volt, hogy sokszor el is feledkeztem arról, hogy valójában én dolgozom. A fotózás közben sokszor elégedetten és mosolyogva néztünk egymásra párommal ( https://bepure.hu ), akivel együtt kaptunk lehetőséget ezeknek a szép pillanatoknak a megörökítésére.

Nem véletlen, hogy a Facebook oldalamon megosztott fotójukhoz ezt az idézetet választottam a Rómeó vérzik zenekartól:

Veled bárhova elmennék,

Te futnál, én lélegeznék,

Amíg volna levegőm, lélegeznék.

Nagyon örülök, hogy megismerhettem őket, hogy minket választottak jegyes és esküvői fotósuknak.

Ezen a jegyesfotózáson is a Canon EOS R rendszerét használtam a kedvenc Canon RF 50mm 1.2L USM objektívemmel, amiért ismét hálás köszönet a Camera Kft-nek.

Ha ti is szeretnétek akár portréfotókat, akár az esküvőtök napját tervezitek velünk örök emlékké varázsolni, várjuk megkereséseiteket!

Reni & Zsolt

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL IS

hátha ők is éppen fotóst keresnek!

LÁTTAD MÁR?

a legfrissebb bejegyzések

KÖVESS

Facebookon

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozásának érdekében. A honlap böngészésével hozzájárulsz a használatukhoz.

TETSZIK A WEBOLDALAM?

köszönöm ha kedveled és megosztod!