fbpx
– moments –

BLOG

történetek a fotós szemével

Esküvői fotózás | Betti & Laci kreatív fotózása Tóalmáson

Izgatottan vártam ezt a kreatív esküvői fotózást, mert ismét egy olyan helyen tudtunk fotózni, ahol ezelőtt még soha nem jártam. Betti és Laci (jegyes fotósorozatukat itt találod) egy nagyon különleges helyszínt választott kreatív fotóik elkészítéséhez: a tóalmási Andrássy-kastélyt.

Aki ismer, vagy követi-szereti a munkáimat, pontosan tudja mennyire szeretem fotózni a szép épületeket, mennyire inspirálnak a külső homlokzataik, belső tereik. Ilyen türelmetlenül még nem vártam egy kastély kapujának kinyitását…no nem mintha sok kastélykapu nyitásának folyamatát vártam volna már életemben, de akkor is! Meglátva a fotózás helyszíneit, nemhogy megnyugodtam volna, hanem még jobban belelkesültem. Ráadásul mint megtudtam, itt forgatták egyik kedvenc magyar filmem, A tizedes meg a többiek külső helyszínes jeleneteit. (megnéztem, nem voltak oroszok a spájzban)

Annyiszor, de annyiszor leírtam már itt a blogban, hogy milyen szerencsés fotós vagyok, a helyzet ezen a napon sem volt másképp: egy gyönyörű, boldog és fülig szerelmes pár, fantasztikus és inspiráló helyszín, és szuper fények-időjárás (a szúnyogok sem tudtak elriasztani minket, mindenki alapos befújásra került). Így kedvesemmel és fotós partneremmel (https://bepure.hu) el is kezdtük a fotózást, hogy ezek a szép közös pillanatok, Betti és Laci számára is örök emlékekké válhassanak.

A kastély előcsarnokának csodaszép lépcsője, ami a párizsi Opera mása, szépen keretet adott a szerelmes pillantásoknak és öleléseknek.

Imádtam a kastély végén elhelyezkedő üvegház tereit és tükröződéseit is, amik rendkívül jól egészítették ki a romantikus hangulatot.

A lemenő Nap megcsillanó fényei mindig is a kedvenc fényhatásaim közé tartoztak, amik a kastélypark hangulatával tették teljessé a képet.

Betti és Laci is imádják az elkészült sorozatot, ahogy nekünk is az év egyik kedvencévé váltak a velük készült képsorok. Köszönjük a bizalmat, reméljük találkozunk még!

A fotók elkészítésében most is a Canon EOS R rendszere volt a segítségemre, a kedvenc RF 50mm-es objektívemmel. A technikai segítségért köszönet ismét a Camera Kft.-nek, akik folyamatosan támogatják a munkámat.

Ha ti is szeretnétek akár portréfotókat, akár az esküvőtök napját tervezitek velünk örök emlékké varázsolni, várjuk megkereséseiteket!

Reni & Zsolt

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL IS

hátha ők is éppen fotóst keresnek!

LÁTTAD MÁR?

a legfrissebb bejegyzések

KÖVESS

Facebookon

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozásának érdekében. A honlap böngészésével hozzájárulsz a használatukhoz.

TETSZIK A WEBOLDALAM?

köszönöm ha kedveled és megosztod!