fbpx
– moments –

BLOG

történetek a fotós szemével

Jegyesfotózás | szerelem a Füvészkertben

A jegyesfotózás, az esküvői fotózást megelőző első közös munka a párral, ezért is nagyon izgalmas. De ahogy a fotós-mondás tartja: “ha megvan a kémia, akkor minden megvan”. Niki és Miki jegyesfotózásán a romantikus és felszabadult alaphangulatot még a gyönyörű környezet is segítette.

Ismét nagyon szerencsés vagyok, mert a fotózáson páromat ( https://bepure.hu ) kísérhettem és segíthettem fotózás közben, akinek gyönyörű képei már önmagukban is megállják a helyüket ( ezentúl együtt fotózzuk az esküvőket is ), így én csak apróbb, saját meglátásaimon alapuló fotóimmal járultam hozzá a végleges sorozathoz. Mivel Nikiék az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon tudtak lenni velünk, nagyon szép eredmény születhetett.

Még soha nem fotóztam a Füvészkertben, ezért nagyon vártam ezt az alkalmat. Hiába a fotósként eltelt sok év, még mindig lelkes gyerekként tudok rajongani a helyszínekért és az új szakmai lehetőségekért.

A visszajelzés alapján az elkészült sorozatot nem csak mi imádjuk, hanem Nikiék is elégedettek:

Köszönjük a szebbnél szebb képeket!

Niki csodaszép sminkjét Fanni készítette el.

A Canon EOS R rendszerért és felszerelésért ismét hálás köszönet a Camera Kft-nek.

Ha ti is szeretnétek akár portréfotókat, akár az esküvőtök napját tervezitek velünk örök emlékké varázsolni, várjuk megkereséseiteket!

Reni & Zsolt

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL IS

hátha ők is éppen fotóst keresnek!

LÁTTAD MÁR?

a legfrissebb bejegyzések

KÖVESS

Facebookon

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozásának érdekében. A honlap böngészésével hozzájárulsz a használatukhoz.

TETSZIK A WEBOLDALAM?

köszönöm ha kedveled és megosztod!