fbpx
– moments –

BLOG

történetek a fotós szemével

A felújított Szépművészeti Múzeum -DETAILS-

Fotós létem ellenére (vagy talán pont ezért?!) kikapcsolódás gyanánt, imádok céltalanul bolyongva fotózgatni a városban.

Na most ez pont nem egy ilyen céltalanul bolyongós nap volt, hanem nagyon is célzott! Már a hír hallatán, hogy megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a felújított Szépművészeti Múzeum, azonnal szerelembe estem, és nem visszafolytva őrülten feltámadt kíváncsiságomat, azonnal elindultam a cél felé! Aztán alig egy hónapra rá, el is jutottam oda…

De ott…DE OTT! Akárcsak egy régebbi bejegyzésemben (esküvőfotós a Bazilikában) megint a szokásos “tátott szájas – turistákat megszégyenítően mindent lefotózni akarós” csodálattal forgolódtam körbe-körbe.

Aki még nem volt, mindenképpen pótolja! Aki már látta, pontosan tudja miért esett le az állam a látványtól.

Gyönyörű lett! A részletek, a színek és a formák is mind varázslatosak! Mese nincs, a meglátogatása kötelező program mindenkinek.

A fotók Canon EOS R vázzal és 24-105mm f/4L IS objektívvel készültek, ismét használat közben megtapasztalva a néma üzemmód, és az akár félhomályban is villámgyors fókuszálás előnyeit.

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL IS

hátha ők is éppen fotóst keresnek!

LÁTTAD MÁR?

a legfrissebb bejegyzések

KÖVESS

Facebookon

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozásának érdekében. A honlap böngészésével hozzájárulsz a használatukhoz.

TETSZIK A WEBOLDALAM?

köszönöm ha kedveled és megosztod!