fbpx
– moments –

BLOG

történetek a fotós szemével

Esküvői fotózás | Zsuzsa & Attila – A NAGY NAP – szertartás, ahol fotós szem sem maradt szárazon

Elérkezett ennek a sorozatnak az utolsó része. Sajnos. Én viszont egy vallomással tartozom: magával ragadott ez a nap. Jó volt ott lenni, jó újra és újra végignézni a képeket. Ilyen, amikor egy esküvői fotós (is) boldog.

Mielőtt most ezt a blogbejegyzést közzétettem, a Duna partján ettem a szendvicsemet, miközben az járt a fejemben, hogy már most hiányzik ez a munka…munkaaa?! Nem! Ez szerelem! Szerencsés vagyok, na!

Ha bárki azt hiszi, hogy egy esküvő fotózásán, a fotós minden érzelem és meghatottság nélkül tudja végezni a feladatát, az még vagy nem próbálta ki milyen érzés esküvőt fotózni, vagy … egyszerűen csak még nem kérdezett meg engem erről.

Nagyon-nagyon közel vagy részese az eseményeknek, észreveszel minden apró mozdulatot, reakciót. Ilyen közel lenni egy ilyen fontos és megható történéshez…néha örülsz ha egyáltalán megtalálod a fókuszt, ami persze tökéletesen ott van, és a kijelzőn utólag nem is lesz olyan homályos a kép, mint amilyennek éppen ott tűnik…az a lényeg, hogy ha mégis “lebuksz” és megkérdezi valaki, akkor “Ááá! Csak az allergiám, biztos a pollen…” bármit is jelentsen ez.

Kedves Zsuzsa és Attila! Most így búcsúzóul, esküvőtök utolsó képsorozatával szeretném megköszönni, hogy engem-minket választottatok, Orczy Rafael barátomnak hogy velem tartott ezen a napon, és szívből kívánunk nektek nagyon sok boldogságot!

Biztosan találkozunk még!

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL IS

hátha ők is éppen fotóst keresnek!

LÁTTAD MÁR?

a legfrissebb bejegyzések

KÖVESS

Facebookon

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozásának érdekében. A honlap böngészésével hozzájárulsz a használatukhoz.

TETSZIK A WEBOLDALAM?

köszönöm ha kedveled és megosztod!