fbpx
– moments –

BLOG

történetek a fotós szemével

Esküvői fotózás | Zsuzsa & Attila – A NAGY NAP – készülődés

Szerintem ha valami még izgalmasabb lehet egy régen várt esemény eljövetelenénél, az csakis az azt megelőző készülődés! Amikor az ember felkészül, szépítkezik, az átlagosnál gyorsabb szívdobogással, de annál lelkesebben figyeli a percek múlását…na pontosan így készültem én is, Zsuzsa és Attila nagy napjára: az esküvőjükre.

Az eljegyzésüket is én fotózhattam:

Egy kicsit hűvös, de nagyon boldog délután

És eljött a nap, ami az eljegyzés fotózásakor még olyan távolinak tűnt!

Alig tudtam aludni már 2 nappal előtte is… izgultam, na!

Megkérdeztem nálam a szakmában sokkal járatosabb kollegákat, akik megnyugtattak: ez teljesen normális! Ezen is látszik, hogy amit csinálok, szívből csinálom! Ettől majdnem teljesen meg is nyugodtam! Majdnem…

Hajnalban (ami másnak állítólag sima reggel) el is indultunk Rafael barátommal és kollegámmal (http://rafaelorczy.com) Erdőspusztára, hogy részesei lehessünk az ő nagy napjuknak.

De ez a nap természetesen nem is rólam, vagy rólunk fotósokról szól! Hiszen a fotós itt is egy mesélő, akinek a meghitt-kedves, vagy vidám pillanatokat feladata megőrizni a jövőnek, hogy az is kicsit ott lehessen velünk és a párral, aki esetleg nem tudott eljönni, vagy akár nem is ismeri őket.

Ezt a fotósorozatot is nagyon szerettem volna személyessé tenni, átadni az érzéseket, megmutatni-elhozni amit csak lehet!

Köszönöm Zsuzsának és Attilának hogy engem-minket választottak, és nagyon örülök hogy megismerhettem őket! Remélem ezek a fotók szép emlékek maradnak nekik!

Eközben egy csendes kis szobában…

Nem is olyan nagyon-nagyon messze…

És az első találkozás…

Folytatás: Zsuzsa & Attila – A NAGY NAP – kreatív fotózás, kis vendégekkel | esküvő fotózás

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

OSZD MEG AZ ISMERŐSEIDDEL IS

hátha ők is éppen fotóst keresnek!

LÁTTAD MÁR?

a legfrissebb bejegyzések

KÖVESS

Facebookon

TETSZIK A BEJEGYZÉS?

köszönöm ha kedveled és megosztod!

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozásának érdekében. A honlap böngészésével hozzájárulsz a használatukhoz.

TETSZIK A WEBOLDALAM?

köszönöm ha kedveled és megosztod!